четвер, 9 лютого 2017 р.

« ВСЕ ТЕ, ЩО РОБИШ КОМУСЬ, РОБИШ СОБІ!»

 Правила поведінки - це неписані закони, за їх невиконання не судять(закон не карає), але коли їх не дотримуватися регулярно - це переростає у звичку. Що із цього виходить давайте поглянемо на малюнки і прокоментуємо їх.
У  житті відомого дослідника і мандрівника Миклухо-Маклая (досліджував землі Нової Зеландії) трапився такий випадок. Висадившись на березі моря і попрямувавши до населення папуасів він тримав у руці якийсь згорток. Чи страшно було йому? Надзвичайно страшно. Ішов дуже повільно, але рішуче і не помічаючи насторожених поглядів. Коли він наблизився до житла папуасів, дві стріли одна за одною просвистіли повз нього. Він зупинився. Навколо нього замкнулося вороже кільце.
Ще трішки і вони його вб’ють. Миклухо-Маклай не поспішаючи розгорнув згорток- це був килимок - і розстелив його на землі під деревом. Потім скинув черевики, ліг і... заснув.  Коли через кілька годин він прокинувся, біля нього сиділо декілька туземців. Їхня зброя лежала осторонь, а на обличчях був вираз розуміння - людина стомилася і хоче перепочити. А ще, цікавість. Хто ж він, такий безстрашний і довірливий?
Яка мораль із цієї достовірної розповіді?

Немає коментарів:

Дописати коментар